Ilmi Aurora<3 - Ilmi Aurora
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dette gjør meg glad!

-Vennene og familien min!


-Musikk

-Sommer

-Noen rundt meg

-Fine kommentarer fra dere

-Shopping

 

Q: Hva gjør deg glad?

-Ilmi

 • Hvilken hund vil du ha?

  Jeg har da bestemt meg for å anskaffe meg en hund om noen år!
  Kjenner jeg bare gleder meg supermye til å ha en sprudlene, leken og glad hund som vandrer rundt i huset!
  Mange av dere lurer sikkert på hva sags hun jeg vil ha! Og jeg har faktisk ikke helt bestemt meg enda! Men det står mellom to slags hunder! Enten Yorkshire terrier eller Nova Scotia duck tolling retriever!

   

  Smelter helt over disse to skjønnhetene! Begge er jo bare så nydelig! 
  Kjenner at jeg egentlig har lyst på hund nå! Men siden jeg ikke har penger nok, bor fortsatt hjemme og har to katter. Så går det rett og slett ikke! Men hund, det skal jeg hvert fall ha når jeg flytter ut. Og da blir det en av disse to!

  Q:Har du hund?
  Q:I så fall, hva slags hund har du?
  Q:Hvilken av rasene hadde du valgt?

  -Ilmi 

 • Du vet ikke hvor langt du kan gå, før det virkelig skjer!

  Veldig trist å tenke på at flere mennesker her mobber. Slenger dritt. Spesielt over nett!
  Men ellers andre steder også! Syns det er utrolig leit over folk. Kommentere hvor stygg,feit osv. f.eks en blogger er.
  Jeg sier dette bare fordi, dere vet egentlig ikke hvor ille det kan gå. Før dere opplever det selv. Eller om det er noen som står dere nær. Mange tenker sikkert ikke på at, "nei, det er ikke så farlig" Men der tar dere grundig feil.

  Her er et eksempel. På hvor galt det kan gå. Begge disse videoene traff meg rett i hjertet. Seriøst satt og grein.

   

  Det er for sent å si unnskyld!

  Jeg bare sier det "TENK OVER DET, FØR DU UTTALER DEG. UANSETT HVOR DU BEFINNER DEG!!!!!"
  Det du kan gjør for å bedre mobbing, er faktisk at du bryr deg. Drit i hva folk sier. Hvis du har et godt hjerte, så kan du vise at faktisk DU bryr deg. Om at mennesker skal ha det bra!

 • Nye syn på ting.

  Som sagt, så kjøpte jeg Regines bok på onsdagen. Har nå lest den ferdig. Det var utrolig trist og lærerikt. Hun har bevist så mye gjennom bloggen. O jeg er glad for at det kom i bokformat. Men Regine var syk, ble jo livet snudd på hodet. Men hun taklet det og satte utrolig mye pris på småting. Noe vi andre også burde tenke på. Jeg tenker i hvert fall mye mer på det nå, enn jeg gjorde før jeg leste boken. Og framover så skal jeg sette mere pris på småting. Fordi det betyr så utrolig mye. Plutselig en dag så skjer det noe med deg også, som gjelder mellom livet og døden.

  Det ble mye hulking og mye tårer gjennom boken. Siste delen av boken var forferdelig trist. og jeg klarte rett og slett ikke å slutte å gråte. Dett var helt umulig og stoppe. Jeg vil ikke fortelle mer. Dere må nesten lese boken selv. Boken er utrolig sterk, men samtide kjempebra. Og man kan ikke unngå og begynne å gråte.

  Anbefaler sterkt at dere leser boken! Det er mye fint som blir sakt i boken.
  Nå er det også laget et arrangement om Regine Stokke som kjempet kampen mot kreft i 15 måneder. 3. desember 2009 kl. 14.02 sovnet hun stille inn. Meld dere inn på Minnestund for Regine Stokke, om dere vil delta i gruppen!
 • hits