Ilmi Aurora<3 - Ilmi Aurora
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kommentar!

Nå setter jeg en liten konkurranse! Koomentar nr. 500 får en overraskelse i posten!
Jo flere ganger du kommenterere, jo større sjangs har du! Så kommenter i vei!

Snakkes!

 • Formspring

  Har skaffet meg Formspring nå. Skal svare så fort jeg kan, og har mulighet for det! Trykk HER for å legge til spørsmål!  Snakkes!

 • Dagens photo: Hvil i fred<3  Miss you<3

 • En av mange...  Hva syns dere?

 • Solens gjerde!

  Hva syns du?
 • Nye syn på ting.

  Som sagt, så kjøpte jeg Regines bok på onsdagen. Har nå lest den ferdig. Det var utrolig trist og lærerikt. Hun har bevist så mye gjennom bloggen. O jeg er glad for at det kom i bokformat. Men Regine var syk, ble jo livet snudd på hodet. Men hun taklet det og satte utrolig mye pris på småting. Noe vi andre også burde tenke på. Jeg tenker i hvert fall mye mer på det nå, enn jeg gjorde før jeg leste boken. Og framover så skal jeg sette mere pris på småting. Fordi det betyr så utrolig mye. Plutselig en dag så skjer det noe med deg også, som gjelder mellom livet og døden.

  Det ble mye hulking og mye tårer gjennom boken. Siste delen av boken var forferdelig trist. og jeg klarte rett og slett ikke å slutte å gråte. Dett var helt umulig og stoppe. Jeg vil ikke fortelle mer. Dere må nesten lese boken selv. Boken er utrolig sterk, men samtide kjempebra. Og man kan ikke unngå og begynne å gråte.

  Anbefaler sterkt at dere leser boken! Det er mye fint som blir sakt i boken.
  Nå er det også laget et arrangement om Regine Stokke som kjempet kampen mot kreft i 15 måneder. 3. desember 2009 kl. 14.02 sovnet hun stille inn. Meld dere inn på Minnestund for Regine Stokke, om dere vil delta i gruppen!

 • Det handler om å bry seg!

  Mange flere millioner her i verden sliter med livet sitt. Dette er veldig sørgelig og trist. Det som er verst er at barn ikke får kjærlighet eller nærhet fra andre. Og da blir det veldig vanskelig for dem å kunne leve i denne verden. Det er verst når de ikke engang får hjelp fra andre. Det handler om at vi kan bry oss om andre. Og ikke tenke bare på oss selv, og våres pokkers behov. Mange klager å syter så sinnsykt mye her i verden. Men det handler jo bare om små filleting. Og mange kan ikke engang tenke på hvorda andre har det.
  Jeg liker ikke barnearbeid. Og de må virkelig jobbe for at de skal få mat, klær og tak over hodet. Vi trenger ikke å gjøre noe omtrent. Hvis vi sliter så er det jo bare, å få hjelp til at vi skal greie å leve, og ikke ta livet vårt. Det er så mange her i landet som får hjelp. Men de som ikke har noe å leve for. De tar sitt eget liv. Eller andres for at de skal klare å leve.
  Mange er veldig underernært og det påvirker jo mennesket. Og de rammer mer barn enn voksene.

  Fattige og underernærte

  Mange må også selge seg selv for at de skal klare seg. Det er vondt. Og det er også vondt når barn blir misshandlet.
  At de ikke en gang kan få hjelp til å snakke om det. Og få et mye bedre liv. Men noen må jo leve med det hele livet sitt, siden de ikke har mulighet for å få hjelp.

  Vi kan faktisk hjelpe mennesker som er i nød. Et lite bidrag i måneden, hjelper flere hundre familier i måneden. Og det er veldig bra. Da kan de få sykehushjelp, medisiner mot f.eks malaria, klær, mat og tak over hodet. Det er viktig at vi skal bry seg om de fattige. For ingen skal ha det vondt, selvom jeg vet at flere i verden har det veldig vondt.  Det handler om å bry seg om andre!

   
  uhk
 • Stikkord:

  Sterk og stødig liten mann

 • Dagens photo  Hva syns du?

   
 • Dagens photo

 • Gratis header!

  Det er nå stengt for å få gratis header!

  Her er noen av de jeg har laget  -Ilmi

 • Soppturen

  Nå er det flere timer siden jeg kom hjem fra soppturen. Det var veldig koselig. Fant masse sopp. Fylte en hel kurv av kantareller og andre sopper. Må si at det var litt irriterende. Fordi det var så intenst mange hjortelusfluer der. Og de satte deg over alt. Spessielt på halsen og på hendene mine.

  Mye sopp :), og denne kurven ble fylt helt opp.


  En litt kul sopp

  En litt snål sopp

  På tur  Og enda mere sopp!

  En veldig fin tur. Når jeg kom hjem, var det bare oppe rett i dusjen.

  Har du vært på sopptur før? • Sopptur

  I dag er det søndag, en dag som er forferdelig kjedelig. Hvis man ikke har noe å gjøre.
  I dag er det sopptur på meg. Skal dra om noen minutter. Så må ordne noen småting før jeg drar. Oppdaterer når jeg kommer hjem i dag.
  Btw. Husk spørsmålsrunden.


  må stikke nå, hadet


 • Dagens photo  Hva syns du?


 • Helg!

  Nå har helga starta. Jeg vet at jeg ikke har blogga på en stund, men får jo ikke tid. Pga skolen og fritid. Mange dager er det jo sånn at jeg er hjemme så seint. Men nå som det er helg., så har jeg litt tid blogge.
  Nå har jeg funnet et litt kult prog på face. Det er noe cam greier. Det heter thelolcam. Kan jo vise noen bilder jeg har tatt.

   

  De to siste ble jeg skikkelig fornøyd med.

  Hva syns du?


  -Ilmi
 • Gratis header!

  Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal lage gratis header til dere som vil det.
  Det dere behøver å gjøre. Legg igjen en kommentar på bloggen. Og legg ut noen bilder på bloggen din ;)  Hva syns du?
  Hvil du at jeg skal lage til deg?


 • Dagens photo!  Hva syns du? • Dagens photo!  Hva syns du?


 • hits