Ilmi Aurora<3 - Ilmi Aurora
Forside Add meg Om meg Kontakt

Favorittlista!

Her kommer favorittsangene mine som er på min toppliste for øyeblikket.


Train- Hey, Soul Sister.
Eminen- Shake thatMadcon- GlowTome Dice- Me and my gitarSofia Mattson- Welcome to ParadiseTaio Cruz- Break your heartJames Morrison- This boyJustin Bieber- BabyB.o. B. -Nothin' On youJason Derulo- In my headThe Script- Break EvenOutkast- Hey yaJason Derulo- Whatcha sayCat Stevens- Morning has broken

 

Brooke Hogan feat. Colby O'Donis- Hey yoBryan Adams- HeavenSoulja boy  Tell'em - Kiss me thru the phone ft sammieJay-Z feat. Alicia Keys- Empire State og MindColdplay- For youGood Charlott- EmotionlessPostgirobygget- En solskinnsdagDi derre- JenterPostgirobygget- IdyllGreen day- American IdiotEdward Maya feat Alicia - Stero love


Er er bare en liten av topplista mi nå. Den er egentli mye lengere. Men gidder ikke legge ut flere nå.

Hvilken av sangene liker du best?
Er noen av sangene din favoritt?

-Ilmi

 • Stikkord:

  Let the sunshine through my window!

  Våknet i dag tidlig av at solen skinte igjennom vinduet. Eller heller mere på persiennene mine.
  Men Chatrine overnatta hos meg i natt. Utrolig koselig. Og typiske oss, så var vi oppe ganske sent i natt.  Men det er koselig.
  Litt etter at jeg hadde våknet sto jeg opp, stelte med og spiste litt frokost. Siden vi skulle dra opp en tur til mormoren til Chatrine. Utrolig koselig å besøke henne. Når vi endelig kom fram tok vi oss litt mat, mens vi pratet litt, etterpå fikk vi litt godteri.


  Meg i sentrum  Chatrine og meg hos mormoren til Chatrine :D


  Meg!

  Etterpå gikk vi ned till sentrum og kjøpe oss en cheesburger. Vet, er litt usunn. Så gikk vi hjem til meg, for at jeg skulle pakke. Skal overnatte hos Chatrine i natt. Nå sitter vi å nerder foran dataene igjen. Akkurat sett ferdig Rush hour 3.  Den er skikkelig morsom og kul.
   

  Filmen kan bli til tider veldig morsomt og til andre tider veldig kjedelig. pga. av at jeg har sett den en del ganger.
  Men det er en film jeg anbefaller for de som kjeder seg når solen ikke skinner.

  Mens vi så på filmen spiste vi is med godteri på. Og det gjorde til at vi har blitt veldig kvalme. Nå så skal vi se spider-man 2. Etterfulgt av Pirates of the Caribbean.
  Bare digger den filmen. Har likt den helt siden jeg så den for første gang. Siden Johnny Depp er yndlingsskuespilleren min.
  Liker også Orlando Bloom, men Johnny Depp er desidert bedre skuespiller én Orlando.  Spider-man 2 er også ganske bra. Litt bedre én 3 syns jeg.  Men gleder meg til å se den, siden det er veldig lenge siden jeg har sett filmen.
  Når spider-man er ferdig. Så skal vi se på Pirates of the Caribbean- The Curse of the Black Pearl. Den er skikkelig bra fylt med ville eventyr og action.  Pirates of the Caribbean- The Course of the Black Pearl.
  Den fryktede sjørøveren Barbossa (Geoffrey Rush) kidnapper den vakre guvernørdatteren Elizabeth (Keira Knightley). Hennes venn og hemmelige beundrer Will (Orlando Bloom) bestemmer seg for å reise ut for å redde henne. Men for å finne Barbossa og skipet The Black Pearl tvinges han til å ta imot hjelp fra den beryktede sjørøverkapteinen Jack Sparrow (Johnny Depp). Sparrow har sine egne grunner for å ønske et møte med Barbossa. Det Will ikke vet, er at det hviler en forbannelse over Kaptein Barbossa og hans mannskap. En forbannelse som må oppheves før de kan beseires....  Hvordan har dagen din vært?
  Hva syns du om filmene?
  Har du sett filmene før?

 • Stikkord:

  Herlig dag!

  I dag har jeg vært sammen med Chatrine. Må si det har vært utrolig deilig å være sammen med henne igjen. Siden vi nesten ikke har sett hverandre i sommerferien.
  Vi var litt hos meg først, men så stakk vi hjem til henne så på film og spiste godteri.
  Etter noen timer bestemte vi for at hun skal sove hos meg i natt og jeg overnatter kanskje hos henne i morra. Håper på det.
  I morgen blir det en tur til sentrum og opp en tur til mormoren hennes.
  Nå sitter vi begge i senga mi og nerder på daten, mens Transformers to er på skjermen.  Og eter lit godis mens kattungen sover trygt ved siden meg å maler.  Er han ikke helt skjønn? Nydelig lille pusegutten min<3


  Chatrine og meg <3 Friedns for ever :D

  Hva har dere gjort i dag?
  Har dere sett Transformer to før?
  Hva syns dere om kattungen?

 • Stikkord:

  Blitt utfordra!

  Ja! Jeg har blitt utfordra av http://nillesp.blogg.no/  Så da skulle jeg ta bilde av favoritt fotlenke, armbånd og øredobber.
  Her kommer de!  Favoritt fotlenken er ikke noe særlig stort fordi jeg ikke har så mange.
  Den her har jeg laga selv.  Favoritt armbåndet mitt  Favoritt øredobbene.

  Nå er jeg på hytta, kjeder meg litt. Men snart blir det mere lesing i boka mi. Og sikkert noe godteri og kanskje en film.

  -Ilmi

 • Sommer <3

  Nå er det sommer:D
  Men i det siste har jeg vært litt treig. Sorry for det. men har rett og slett glemt tiden. Tilbragt mye tid til venner, familie og være ute.
  Men nå er jeg på hytta, så da får vi ikke nett før klokka fem på ettermiddagen. Kom hit på onsdagskvelden. Så jeg hadde en del jeg måtte pakke også måtte jeg vaske litt. Siden jeg hadde jo vært i Frankrike.
  Men kan fortelle litt av dagene som har gått.

  Fredag: Sammen med Chatrine, anette og Jane Ly. Og dro til Son med Chatrine senere på kvelden.
  Lørdag: Slappet av.
  Søndag: Slappet av og ryddet litt
  Mandag: Rydda mere og pakka
  Tirsdag: Vært sammen med Chatrine.
  Onsdag: Pussefolka kom, de pusser opp badet vårt og kjøkkenet. Blitt ferdig med å pakke resten. Dro til hytta.

  På torsdagen var det ikke så veldig fint vær, så vi dro å shoppa på senteret. Vi fikk jo ikke bada, siden hele fjorden var fult av brennmaneter. Usj.
  Fredag var brennmanetene borte så vi fikk badet litt.
  I går så kosa jeg meg, spiste grillmat og dusja.
  Idag har jeg bare slappet av fordi det har regna. Vært en liten tur på stranda. Nå skal jeg snart gjøre noe annet.

  Her er noen bilder jeg tok når jeg var i Frankrike  I fjellene. Opp mot Lé Angles byen.  Inne i den lille byen.

  -Ilmi


 • Stikkord:  hits