Jeg suger! (Ilmi Aurora<3)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg suger!

Jeg suger rett og slett til å blogge! Sagt jeg skal bli flinkere, men blir det aldri,og kommer nok aldri til å bli det heller.
Selv om jeg må si at jeg savner det ved å blogge. Men det har nok dabbet av fordi jeg ikke har orket, null blogglyst, og andre ting å prioritere.
Nå prioriterer jeg hovedsakelig billappen og jobben stort sett. Og opp i alt dette er jeg med venner, prøver å finne meg noen leilighet..så alt er bare stress om dagen.

Men jeg skal ikke drive å klage. Trives jo utrolig bra for tiden, men bloggen merker at jeg savner sånn innimellom. Hadde derfor lyst til å slenge inn et innlegg.
Siden det er såpass lenge siden jeg har blogget, så har det skjedd litt. Har hatt bursdag, vært på konsert, hatt en super sommerferie, mange nye venner.
I ogmed at jeg ikke har gått på skolen siden jeg sluttet i 2011, så har jeg jo ikke like lang ferie. Tross for en regnfull sommer, hadde jeg også mange bra dager med strålende sol. Ellers er pcen min knust, og må bruke minipc-en, som ikke fungerer ordentlig..Men skal skaffe med Mac seinere. Hadet så lenge!
  • Skriv en ny kommentar

    hits