Vi er så få her i landet, hver fallen er bror og venn. (Ilmi Aurora<3)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Vi er så få her i landet, hver fallen er bror og venn.

 

Hold sammen Norge!

 

Jeg har sørget over omkomne, tent lys og mye mer! Jeg har tenkt en hel del disse dagene, fått lite søvn også pga det som har skjedd! Kan ikke en gang beskrive følelse over hvor vondt det er, men er gråtekvalt over hendelsene! Jeg har ikke mistet noen i terrorangrepene! Men vet om en del savnede som jeg vet godt hvem er og sørger. 
Jeg er bare såå takknemlig over de som har overlevd! Men sender mine dypeste varme tanker til alle som er rammen av denne grufulle tragedien som har rammet hele Norge!

Mange mener det at han som har gjort dette! Vil ikke nevne navn, for det fortjener han ikke! Men mange mener det at han skal få dødsstraff, men den straffen er altfor enkel og ingen tjenste på det!
Etter min mening så får han den traffen han fortjener! Men dødsdom tjener man ingenting på!  Eller om han skulle bli torturet er det heller ingen som tjener på! Det beviser bare hvor mye ondskap vi har i oss selv! 
Jeg syns det er helt forferdelig at det er lagd så mye hat sider om han, fordi vi bruker mye energi på hat mot han enn å tenke på det som er rammet(dette gjelder da spessielt facebook-grupper) HAT SKAPER BARE MERE HAT!

Det har vært markering i hele Norge med lys og blomster for alle som er rammet! Noe jeg vet alle setter pris på og at det er så mange som bryr seg!
Vi står sammen om dette alle sammen! Måtte alle komme trygt hjem, sender mine alle tanker til alle som er rammet av tragedien!  

Vi er så få her i landet, hver fallen er bror og venn.♥

-Ilmi

 


  • 24.07.2011 kl.19:25
    Helt forferdelig alt sammen!


    Skriv en ny kommentar

    hits