Det handler om å bry seg! (Ilmi Aurora<3)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det handler om å bry seg!

Mange flere millioner her i verden sliter med livet sitt. Dette er veldig sørgelig og trist. Det som er verst er at barn ikke får kjærlighet eller nærhet fra andre. Og da blir det veldig vanskelig for dem å kunne leve i denne verden. Det er verst når de ikke engang får hjelp fra andre. Det handler om at vi kan bry oss om andre. Og ikke tenke bare på oss selv, og våres pokkers behov. Mange klager å syter så sinnsykt mye her i verden. Men det handler jo bare om små filleting. Og mange kan ikke engang tenke på hvorda andre har det.
Jeg liker ikke barnearbeid. Og de må virkelig jobbe for at de skal få mat, klær og tak over hodet. Vi trenger ikke å gjøre noe omtrent. Hvis vi sliter så er det jo bare, å få hjelp til at vi skal greie å leve, og ikke ta livet vårt. Det er så mange her i landet som får hjelp. Men de som ikke har noe å leve for. De tar sitt eget liv. Eller andres for at de skal klare å leve.
Mange er veldig underernært og det påvirker jo mennesket. Og de rammer mer barn enn voksene.

Fattige og underernærte

Mange må også selge seg selv for at de skal klare seg. Det er vondt. Og det er også vondt når barn blir misshandlet.
At de ikke en gang kan få hjelp til å snakke om det. Og få et mye bedre liv. Men noen må jo leve med det hele livet sitt, siden de ikke har mulighet for å få hjelp.

Vi kan faktisk hjelpe mennesker som er i nød. Et lite bidrag i måneden, hjelper flere hundre familier i måneden. Og det er veldig bra. Da kan de få sykehushjelp, medisiner mot f.eks malaria, klær, mat og tak over hodet. Det er viktig at vi skal bry seg om de fattige. For ingen skal ha det vondt, selvom jeg vet at flere i verden har det veldig vondt.Det handler om å bry seg om andre!

 
uhk
  • Stikkord:    Skriv en ny kommentar

    hits